Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da pozovite telefonom na broj 0604366350 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] i navedete razlog zbog kojeg ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] ili pozovete telefonom na broj 0604366350 radnim danima od 09 do 17h i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice, koju zajedno sa obrascem zahteva za reklamaciju o Vašem trošku, možete poslati na adresu Marija Kržan PR Tkanje Malary Zaječar, Njegoševa 17, 19000 Zaječar.

Ukoliko imate reklamaciju, žalbu, primedbu ili želite da izvršite povrat kupljenog artikla molimo Vas da najpre popunite obrazac koji možete preuzeti ovde ili nam se obratite na e-mail [email protected] ili telefonom na broj 0604366350 radnim danima od 09 do 17h kako bismo Vam poslali zahtev.

U obrascu popunite podatke i pošaljite nam na e-mail adresu [email protected] uz scan fotografiju računa i odpremnice koju ste dobili uz proizvod. Molimo Vas da se u pisanoj formi izjasnite na predlog o rešenju reklamacije. 

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i po mogućstvu u originalnoj ambalaži. Troškove povraćaja artikala za zamenu snosi Kupac.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen i u roku od 8 dana obavestićemo Vas o ishodu reklamacije. Krajnji rok za realizaciju reklamacije je 15 dana od dana povrata robe. 

Kupac je dužan da snosi troškove eventualnog umanjenja vrednosti proizvoda koji nastanu zbog neadekvatnog rukovanja robom od strane Kupca. 

Nakon što nam vratite artikal na koji ulažete reklamaciju poslaćemo Vam ili popravljen artikal, zamenski artikal za koji ste se odlučili ili u slučaju da artikal nemamo više na raspolaganju a Vi ne želite isporuku zamenskog iz našeg asortimana biće Vam izvršen povrat novca.

Za povrat novca, osim ako se sa Kupcem ne dogovori drugačije Tkanje Malary će koristiti indentičan način plaćanja koje je Kupac izabrao prilikom naručivanja proizvoda.

Molimo Vas da imate u vidu da su sve naše kolekcije limitirane i da je svaki naš proizvod unikat u naznačenoj veličini. Ne postoji mogućnost izrade istog ili kopije modela.

Za svaki naš proizvod postoji mogućnost malih korekcija koje ne podrazumevaju menjanje modela, uklanjanje detalja niti drastično veličinsko smanjivanje. Nakon izvršene korekcije namenski za Kupca, proizvod nije moguće vratiti.

Reklamacija nije moguća ukoliko treće lice vrši bilo kakve izmene i prepravke na modelu. 

Podaci o firmi :

MARIJA KRŽAN PR TKANJE MALARY ZAJEČAR
Njegoševa 17, 19000 Zaječar

telefon: 060 43 66 350
e-mail:  [email protected]

Broj računa: 200-2847660101025-83
Matični broj: 64236911
PIB: 109527295
Šifra delatnosti: 1320 Proizvodnja tkanina